Laura Fa, Lorena Vázquez i Nuria Marín venen a posar Salsa a Radiofònics

El proper 11 de gener de 2023, Radiofònics estrena un curs molt especial. Es tracta del Curs de Periodisme del Cor i Entreteniment, que serà impartit per tres eminències del periodisme del cor: Laura Fa (TV3 , Telecinco, Mamarazzis), Lorena Vázquez (TV3, Mamarazzis) i Nuria Marín (Socialité).

Com totes les formacions a Radiofònics, el contingut del curs serà eminentment pràctic i els alumnes rebran de les docents el know how i les particularitats que conformen el periodisme del cor a l’actualitat.

Com es busquen les fonts per aconseguir exclusives? Com fer una guàrdia a casa d’un famós? Com saber quan i com compartir una notícia? Com contrastar la informació? Totes aquestes coses i més les podreu gaudir en aquest curs que s’allargarà fins el proper 24 de juny de 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *