Contacta     |     Barcelona    |     Madrid

basté

Jordi Basté

Director i presentador d’'El món a RAC1', el programa líder de la ràdio a Catalunya. Ha treballat en mitjans com Catalunya Ràdio i TV3, i ha publicat articles a La Vanguardia, l’Avui o Mundo Deportivo. L’any 2011, va rebre l’Ondas com a reconeixement a la seva trajectòria professional.
carles

Carles Prats

Editor i presentador del ‘TN Migdia‘ de TV3, on també ha estat corresponsal a Brussel·les i París, així com redactor de la secció d’Internacional. Anteriorment, havia treballat als Informatius de Betevé.
jofre

Jofre Llombart

Sotsdirector de RAC1, ha estat la mà dreta de Jordi Basté a "El món a RAC1" durant 8 anys. Abans havia treballat, entre altres llocs, a Catalunya Ràdio i a l’Agència Catalana de Notícies.

nierga

Gemma Nierga

Presentadora del programa "Els meus pares" de TV3, també col·labora a Ràdio 4. Va treballar a la Cadena SER del 1987 al 2017: va crear-hi el programa "Parlar per parlar", a les emissores de SER Catalunya, i després va presentar "Hablar por hablar", que li va valer el Premi Ondas. També va presentar "La ventana", amb un altre Ondas, i "Hoy por hoy" juntament amb Pepa Bueno.

albert2

Albert Benet

Fundador i director de Radiofònics, forma part de la redacció d'Esports de Catalunya Ràdio des del 2001. Anteriorment, havia treballat als Serveis Informatius de Ràdio Barcelona i de RAC1.

rosel

Laura Rosel

Presenta el "Catalunya nit" de Catalunya Ràdio juntament amb Kílian Sebrià. Abans havia presentat el "FAQS", a TV3, i el programa "8 al dia" de 8tv amb Jordi Armenteras. Anteriorment, havia estat 10 anys a RAC1.

Perez esquerdo

Xavier Pérez Esquerdo

Membre de "La primera hora" de RAC 105, anteriorment formava part de l’equip de "La segona hora" de RAC1 presentat per Quim Morales. També ha treballat a Catalunya Ràdio i a Ona Catalana, a més de col·laborar en altres mitjans com TV3, La Sexta i 8tv.

David balaguer

David Balaguer

Sotsdirector de Radiofònics, col·labora a RAC1 i al canal Esport3. Ha treballat a Ràdio Barcelona, a "El món a RAC1" i als programes de TV3 "El Club" i "Divendres". Ha presentat el "Hat-trick Espanyol" i ha col·laborat en diferents programes de Catalunya Ràdio.

oltra

Ariadna Oltra

Conductora del "TN matí" de TV3, on també ha presentat diversos especials informatius i també "Els matins": primer juntament amb Josep Cuní i després amb Helena Garcia Melero.

escapa

Roger Escapa

Director i presentador del programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, on hi va arribar el 2014 per fer una secció a "El suplement d’estiu" que presentava Ricard Ustrell. Posteriorment, va ser la segona veu de Mònica Terribas a "El matí de Catalunya Ràdio". Abans havia treballat a Barcelona Televisió i havia començat a Matadepera Ràdio i a Ràdio Sabadell.

melero

Helena Garcia Melero

Presentadora del programa "Tot es mou" de TV3, on hi va començar a treballar el 1992. Va presentar el Telenotícies entre el 1992 i el 2004 i després va a passar a copresentar "Els matins" amb Josep Cuní. També ha presentat "Els matins" amb Ariadna Oltra, primer, i amb Lídia Heredia, després.

guell

Marc Güell

Des del setembre de 2019, està instal·lat a la "Planta Baixa" de TV3, amb Ricard Ustrell. Anteriorment, va treballar durant 12 anys a RAC1 i també ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació d’Osona.

NO T'HO PENSIS MÉS...