Contacta     |     Barcelona    |     Madrid

Basté

Jordi Basté

RAC1

Director i presentador d’’El món a RAC1‘, el programa líder de la ràdio a Catalunya. Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio i TV3, i ha publicat articles a La Vanguardia, l’Avui o Mundo Deportivo. L’any 2011, va rebre l’Ondas com a reconeixement a la seva trajectòria professional.

Prats

Carles Prats

TV3

Des del 2009, és el presentador del ‘TN Migdia‘ de TV3, on també ha estat corresponsal a Brussel·les i París, així com redactor de la secció d’Internacional. Anteriorment, havia treballat als informatius de Barcelona TV.

Albert-Benet

Albert Benet

Catalunya Ràdio

Fundador i director de Radiofònics, forma part de la redacció d'Esports de Catalunya Ràdio des del 2001. Anteriorment, havia treballat als Serveis Informatius de Ràdio Barcelona i de RAC1.

Soler

Bernat Soler

TV3

Cap d’Esports de TV3, és el presentador del programa ‘Hat-trick Barça‘ i narrador dels partits de futbol a la cadena. Té una llarga trajectòria a la ràdio, on ha treballat a Ràdio Barcelona (Cadena SER) i a Catalunya Ràdio. També ha escrit diversos llibres de temàtica futbolística.

Fornós

Edgar Fornós

8tv

Col•laborador de TV3, Catalunya Ràdio i GOL. Abans a RAC1 i a Barça TV.

Pérez Esquerdo

Xavier Pérez Esquerdo

RAC1

Membre de l’equip de ‘La Segona Hora’ de RAC1, també ha treballat a RAC 105, Catalunya Ràdio i Ona Catalana. A més, ha col·laborat en cadenes de televisió com TV3, La Sexta i 8TV. També ha escrit el llibre ‘La segona hora fa història’.

Armenteras

Jordi Armenteras

8tv

Conductor del programa '8 al dia' de 8tv. Abans ha estat sotseditor del ‘No ho sé’ de RAC1, i ha substituït Jordi Basté a l’estiu al capdavant d’‘El Món a RAC1’ i ha estat durant 8 anys el corresponsal de l’emissora a Madrid.

Marc-Guell

Marc Güell

RAC1

Des del 2007, treballa RAC1. Actualment, és editor d'informatius i forma part de l'equip d''El Món a RAC1'. A Osona, ha estat vinculat a diverses ràdios municipals i a TVO. Encara avui col·labora a Ràdio Taradell i Osona.com.

Salvatierra

Isaac Salvatierra

Ara

Excap de l’Ara.cat des de la creació del diari. Abans havia dirigit els informatius de RAC1 i el programa 14/15. També ha estat delegat de l’Agència Catalana de Notícies als Estats Units. Actualment és cap de premsa d’ERC.

NO T'HO PENSIS MÉS...