Contacta     |     Barcelona    |     Madrid

basté

Jordi Basté

Director i presentador d’'El món a RAC1'", el programa líder de la ràdio a Catalunya. També presenta el programa "No pot ser!", de TV3. També ha treballat a Catalunya Ràdio i ha publicat articles en diversos diaris, com La Vanguardia, l’Avui o Mundo Deportivo. L’any 2011, va rebre l’Ondas com a reconeixement a la seva trajectòria professional.
nierga

Gemma Nierga

Presentadora del programa "Els meus pares" de TV3, també col·labora a Ràdio 4. Va treballar a la Cadena SER del 1987 al 2017: va crear-hi el programa "Parlar per parlar", a SER Catalunya, i després va presentar "Hablar por hablar" (Premi Ondas), "La ventana" (Premi Ondas) i "Hoy por hoy" amb Pepa Bueno.

carles

Carles Prats

Editor i presentador del ‘TN Migdia‘ de TV3, on també ha estat corresponsal a Brussel·les i París, així com redactor de la secció d’Internacional. Anteriorment, havia treballat als Informatius de Betevé.
melero

Helena Garcia Melero

Presentadora del programa "Tot es mou" de TV3, on hi va començar a treballar el 1992. Va presentar el Telenotícies entre el 1992 i el 2004 i després va a passar a copresentar "Els matins" amb Josep Cuní. També ha presentat "Els matins" amb Ariadna Oltra, primer, i amb Lídia Heredia, després.

albert2

Albert Benet

Fundador i director de Radiofònics, també treballa a la redacció d'Esports de Catalunya Ràdio des del 2001. Anteriorment, havia estat als Serveis Informatius de Ràdio Barcelona (Cadena SER) i de RAC1.

oltra

Ariadna Oltra

Conductora del "TN matí" de TV3, on també ha presentat diversos especials informatius i també "Els matins": primer juntament amb Josep Cuní i després amb Helena Garcia Melero.

jofre

Jofre Llombart

Sotsdirector de RAC1 i RAC105, ha estat la mà dreta de Jordi Basté a "El món a RAC1" durant 8 anys. Abans havia treballat, entre altres mitjans, a Catalunya Ràdio i a l’Agència Catalana de Notícies.

rosel

Laura Rosel

Presenta el "Catalunya nit" de Catalunya Ràdio juntament amb Kílian Sebrià. Abans havia presentat el "FAQS", a TV3, i el programa "8 al dia" de 8tv amb Jordi Armenteras. Anteriorment, havia estat 10 anys a RAC1.

Perez esquerdo

Xavier Pérez Esquerdo

Membre de "La primera hora" de RAC 105, anteriorment formava part de l’equip de "La segona hora" de RAC1 presentat per Quim Morales. També ha treballat a Catalunya Ràdio i a Ona Catalana, a més de col·laborar en altres mitjans com TV3, La Sexta i 8tv.

cristinariba

Cristina Riba

Presentadora del "TN Cap de Setmana" de TV3. També ha estat conductora i cap d’edició del Canal 3/24, així com redactora de la secció d’Internacional dels Serveis Informatius de TV3. Ha estat corresponsal a Nova York i ha treballat a la cadena de televisió nord-americana NY1 News / NY1 Noticias. Anteriorment, havia treballat als Informatius i a diversos programes de RAC1.

tonidarmengol

Toni d'Armengol

Reporter dels Serveis Informatius de TV3 i redactor de la secció de Política. També ha estat editor del canal 3/24. Ha cobert campanyes electorals i crisis socials, com el naufragi del "Prestige" o l’atac a Nova York l’11 de setembre del 2001. També ha realitzat nombrosos reportatges i documentals pel programa "30 minuts" i ha escrit els llibres "Els catalans de Guinea" i "Mestres de l’entrevista".
David balaguer

David Balaguer

Sotsdirector de Radiofònics, col·labora a RAC1 i al canal Esport3. Ha treballat a Ràdio Barcelona, a "El món a RAC1" i als programes de TV3 "El Club" i "Divendres". Ha presentat el "Hat-trick Espanyol" i ha col·laborat en diferents programes de Catalunya Ràdio.

cristina solias

Cristina Solias

Redactora del programa "Planta Baixa" de TV3. Ha treballat durant 8 anys a RAC1, com a editora als Serveis Informatius. També ha publicat cròniques de conflictes internacionals a La Vanguardia, l'Ara, El Periódico, el Gara, 5W i a la televisió 8TV.
Sergi CAballero

Sergi Caballero

Editor i presentador d’"Hora 14", l’informatiu del migdia de SER Catalunya. Abans va dirigir "El Balcó", a la mateixa emissora. Porta 20 anys vinculat a la ràdio, però també ha desenvolupat part de la seva carrera a la televisió. Actualment també exerceix com a columnista a Nació Digital.
escapa

Roger Escapa

Director i presentador del programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, on hi va arribar el 2014 per fer una secció a "El suplement d’estiu" que presentava Ricard Ustrell. Posteriorment, va ser la segona veu de Mònica Terribas a "El matí de Catalunya Ràdio". Abans havia treballat a Barcelona Televisió i havia començat a Matadepera Ràdio i a Ràdio Sabadell.

Cris3

Cristina Febrer

Coordinadora acadèmica del Màster 360 en Ràdio i Televisió de Radiofònics, també n'és formadora de marca personal i comunicació efectiva. A més, és professora de comunicació d’impacte i formació de portaveus a la Universitat Oberta de Catalunya i a la Universitat de Barcelona.
Dani senabre

Dani Senabre

Analista dels partits del Barça a "Tiempo de Juego" i "El Partidazo" de la Cadena COPE. Tertulià a GOL, Catalunya Ràdio, NBA Spain i Yahoo Sports. Va presentar durant 5 anys el "Tu Diràs" de RAC1 (2011-2016) i abans va treballar 10 anys a la Cadena SER (2000-2010), presentant "La Graderia". Té dos canals de Youtube i ha escrit els llibres "Andrés Iniesta: Un any al paradís" i "Celtics vs Lakers".
helena condis

Helena Condis

Periodista de l’equip d’Esports de la Cadena COPE, on segueix l’actualitat del Barça i fa la tasca de micròfon autònom dels partits de l’equip blaugrana a "Tiempo de juego". A més, col·labora als programes de televisió "Gol a gol", del canal Esport 3, i "El Golazo de Gol".
quique

Quique Iglesias

Redactor d’Esports de la Cadena COPE des de 2010. Abans havia treballat 10 anys al Diari AS. Des del 2001, micròfon autònom dels partits de l'Espanyol, primer a la Cadena SER i després a la COPE. Enviat especial a 17 Tours de França, 11 Vueltas d’Espanya i 4 mundials de ciclisme. Ha escrit dos llibres relacionats amb la història de l'Espanyol: "Sentiment blanc-i-blau" i "Glòria als herois".
guell

Marc Güell

Des del setembre de 2019, està instal·lat a la "Planta Baixa" de TV3, amb Ricard Ustrell. Anteriorment, va treballar durant 12 anys a RAC1 i també ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació d’Osona.

VOLS FER DE LA COMUNICACIÓ EL TEU OFICI?