HELENA GARCIA MELERO_DOCENTS

Helena Garcia Melero

Presentadora del programa "Tot es mou" de TV3, on hi va començar a treballar el 1992. Va presentar el Telenotícies entre el 1992 i el 2004 i després va passar a copresentar "Els matins" amb Josep Cuní. També ha presentat "Els matins" amb Ariadna Oltra, primer, i amb Lídia Heredia, després.

oltra

Ariadna Oltra Martí

Conductora del "TN matí" de TV3, on també ha presentat diversos especials informatius i també "Els matins": primer juntament amb Josep Cuní i després amb Helena Garcia Melero.

jofre

Jofre Llombart

Secretari general de Difusió de la Generalitat de Catalunya. Des del 2019 i fins aquest estiu ha sigut sotsdirector de RAC1 i RAC105. També va ser la mà dreta de Jordi Basté a "El món a RAC1" durant 8 anys. Abans havia treballat, entre altres mitjans, a Catalunya Ràdio i a l’Agència Catalana de Notícies.

albert2

Albert Benet

Fundador i director de Radiofònics, també treballa a la redacció d'Esports de Catalunya Ràdio des del 2001. Anteriorment, havia estat als Serveis Informatius de Ràdio Barcelona (Cadena SER) i de RAC1.

xavi coral

Xavi Coral

Presentador del “TN migdia” de TV3, on també ha estat el corresponsal a Brussel·les durant 4 anys. Anteriorment, a la mateixa cadena, va presentar el programa d’entreteniment “Divendres”, i també va dirigir i presentar els programes de debat polític “Àgora” i “.CAT”. A més, ha presentat diverses edicions de “La marató” i 7 nits electorals.
PERFIL_SERGI CABALLERO

Sergi Caballero

Editor i presentador d’"Hora 14", l’informatiu del migdia de SER Catalunya. Abans va dirigir "El Balcó", a la mateixa emissora. Fa 20 anys que està vinculat al món de la ràdio, però també ha desenvolupat part de la seva carrera a la televisió. Actualment també exerceix com a columnista a Nació Digital.
PERFIL_CRISTINA RIBA DOCENTS

Cristina Riba

Conductora del "TN cap de setmana" de TV3. També ha estat conductora i cap d’edició del Canal 3/24, així com redactora de la secció d’Internacional dels Serveis Informatius de TV3. Ha estat corresponsal a Nova York i ha treballat a la cadena de televisió nord-americana NY1 News / NY1 Noticias. Anteriorment, havia treballat als Informatius i a diversos programes de RAC1.

Perez esquerdo

Xavier Pérez Esquerdo

Subdirector de "L'última hora" de Catalunya Ràdio. Anteriorment formava part de l'equip de "La primera hora" de RAC105 i "La segona hora" de RAC1 presentat per Quim Morales. També ha treballat a Catalunya Ràdio i a Ona Catalana, a més de col·laborar en altres mitjans com TV3, La Sexta i 8tv.

PERFIL_FRANK BLANCO DOCENTS

Frank Blanco

Director i presentador del programa “El Circ” de 8TV. Durant 6 anys va estar al capdavant del programa de sobretaula “Zapeando” de La Sexta, cadena on també va presentar “Caiga quien caiga” el 2008. Abans, a la ràdio, va dirigir “Anda ya” a Los 40 Principales, on va aconseguir el rècord d’audiència d’un “morning show” a tot l’Estat.

sique

Sique Rodríguez

Cap d’Esports de SER Catalunya, on dirigeix i presenta el programa “Què T'hi Jugues!” i forma part de les transmissions del Barça a “Carrusel Deportivo”. També ha cobert la informació del Barça i ha presentat els programes “La Graderia” o “Fora De Joc” (Ona FM). A més, col·labora en diversos programes de televisió com “Golazo de Gol”, “La Porteria” de Betevé i “Gol a Gol” de Televisió de Catalunya.

cris puig

Cristina Puig

Presentadora del programa “FAQS” de TV3 des del 2019. A la mateixa cadena va formar part del programa “El club”, presentat per Albert Om. També ha treballat a Ràdio 4, Cadena SER, Cadena COPE, RAC1, Catalunya Ràdio i Televisió Espanyola, on va presentar els programes “59 segons” i “El debat de La 1”.

morros

Joan Maria Morros

Cap d’Informatius de RAC1 des del 2008. Abans, també ha estat periodista especialitzat en economia (2000-2004) i guionista d’”El món a RAC1” (2004-2008). Des del desembre de 2019 és degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, d’on en va ser vicedegà (2017-2019).

PERFIL_DAVID BALAGUER

David Balaguer

Sotsdirector de Radiofònics, col·labora a RAC1, al canal Esport3 i a RTVE. Ha treballat a Ràdio Barcelona, a "El món a RAC1" i als programes de TV3 "El Club" i "Divendres". Ha presentat el "Hat-trick Espanyol" i ha col·laborat en diferents programes de Catalunya Ràdio.

xavier serrano

Xavier Serrano

Veu corporativa de Flaixbac i del canal 3/24, va ser el primer locutor de Flaix FM. Ha col·laborat a la desapareguda Ona Catalana, a RAC1 i a Catalunya Ràdio, entre d'altres. Habitual del doblatge i la publicitat, també és músic i fotògraf. Va començar a la ràdio quan tenia 14 anys.
Quim morales2

Quim Morales

Director i presentador de "L'última hora" de Catalunya Ràdio. Ha conduït "La primera hora" de RAC105 i "La segona hora" de RAC1. També ha treballat a la Cadena SER, M80 i Ona Catalana. En televisió ha estat guionista de "Polònia" i "Crackòvia" (TV3) i presentador de "Catalunya Directe" a 8tv.
montserratrigall

Montserrat Rigall

Periodista dels Serveis Informatius de RTVE des de fa més de 20 anys i especialista en periodisme mòbil (MOJO). Ha sigut responsable de comunicació de RTVE Catalunya, ha dirigit el programa cultural “Dfiesta” de La 2, ha subdirigit el programa polític “El Debat de La 1”, i  també ha fet de presentadora d’Informatius, editora i cap de secció d’Economia. Anteriorment, va passar per TV3 i per Ràdio 4.
PERE-BOSCH_PERFIL

Pere Bosch

Conductor d’“Els Matins” de TV3. També forma part de l’equip dels programes electorals. Anteriorment, havia treballat al departament d’esports, en programes com “Gol a gol” i “Esport Club”, i al canal 3/24. La seva carrera professional va començar a Canal Barça i Citytv Barcelona. És col·laborador a Catalunya Ràdio i ha treballat per The New York Times i ESPN.

PERFIL_OSCAR FERNANDEZ

Òscar Fernández

Presentador de “La tarda de Catalunya Ràdio”, juntament amb Elisenda Carod. Abans, va dirigir i presentar el “Catalunya Migdia”, també a Catalunya Ràdio. Va entrar a l’emissora el 1996, al departament d'Esports, on en va ser sotscap i editor de programes com el “Tot gira” i “La Jornada”.

Cristina Dalmau

Cristina Dalmau

Locutora i presentadora de Cadena Dial. També és Dj a LOS40 i actriu de doblatge. Va començar la seva carrera periodística a TV Esplugues com a redactora d’Informatius. En el programa “TVist” de TV3 va ser redactora, productora, reportera i col·laboradora de plató.

Sergi Sánchez

Sergi Sánchez

Coordinador de les emissores musicals de SER Catalunya (ELS40, ELS40 Clàssic, ELS40 Urban i Dial). Durant tota la seva vida professional ha estat vinculat a les emissores de la SER a Catalunya com a locutor i coordinador de les mateixes. També és presentador del podcast CAN 40, coordinador de continguts d’els40.cat i productor musical.

Bruno Sokolowicz

Bruno Sokolowicz

Presentador de LOS40 Classic de PRISA Radio des del 2018. Durant 11 anys va ser guionista i presentador del programa de televisió musical “Sputnik” del Canal 33. També ha treballat a TVE, Ràdio 4 – RNE, a Catalunya Radio, entre d'altres. És un dels fundadors de “scannerFM”, la primera ràdio online en rebre un Premi Ondas.

Perfil_Josep Bartomeus

Josep Bartomeus

Responsable d'esdeveniments de les emissores musicals de SER Catalunya i locutor a ELS40Classic. Va començar la seva trajectòria l'any 2001 a Ràdio Girona, a Els 40 Principals, i l'any següent es va incorporar a l'equip de Barcelona, on ha desenvolupat les tasques de locutor, presentador, dj i producció d'esdeveniments. Del 2005 fins al 2007 va portar la coordinació de les emissores musicals de Ràdio Lleida i després la coordinació de les emissores de Catalunya.

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor i Dj d’ELS40 des del 2009. Actualment, també és Social Media Manager, editor i redactor web i digital del mitjà. Va començar la seva trajectòria professional a l’emissora municipal de Gelida. Ha treballat a Styl FM i a Ràdio Flaixbac. A més de la radiofórmula a ELS40, també ha presentat programes com “40 POP” i ”l’Anda Ya”.

PERFIL_BERTA TORRADES

Berta Torrades

Periodista al programa “Planta Baixa” de TV3. Ha treballat com a redactora al matinal ”Aquí Cuní” de SER Catalunya, a l’informatiu “8 al dia” de 8TV i durant 6 anys va formar part de l’equip d’Informatius d’Onda Cero. En els seus inicis va treballar a Barça TV i a BTV.

PERFIL_JORDI MUNNÉ

Jordi Munné

Locutor, realitzador i creatiu de so corporatiu i publicitari a Atresmedia Radio. Treballa a Europa FM, Melodia Fm i Onda Cero. També ha sigut Coordinador de cadena i tècnic de directe del programa matinal de la principal emissora musical del grup. El seu primer contacte amb el món professional va ser als 40 Principals.

PERFIL_JUDITH ARNALOT

Judith Arnalot

Redactora i coordinadora de web i xarxes socials a “Planta Baixa” de TV3. També ha desenvolupat aquesta tasca a “Preguntes Freqüents”, “El Forester”, “La Marató de TV3”, entre altres programes. Va ser redactora de revistes com “Viajar” del Grup Godó i productora de programes de ràdio com “El matí de Catalunya Ràdio”.

PERFIL_OSCAR MORÉ

Òscar Moré

Editor i presentador del programa “Llapis de Memòria” de SER Catalunya. Durant 7 anys va presentar “Espècies Protegides”, espai radiofònic amb el qual va guanyar el reconeixement al millor programa de ràdio en els Premis Ràdio Associació de Catalunya el 2016. També ha treballat com a guionista i reporter a TV3 i RAC1.

VOLS FER DE LA COMUNICACIÓ EL TEU OFICI?