Contacta     |     Barcelona    |     Madrid

Basté

Jordi Basté

RAC1

Director i presentador d’’El món a RAC1‘, el programa líder de la ràdio a Catalunya. Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio i TV3, i ha publicat articles a La Vanguardia, l’Avui o Mundo Deportivo. L’any 2011, va rebre l’Ondas com a reconeixement a la seva trajectòria professional.

Prats

Carles Prats

TV3

Des del 2009, és el presentador del ‘TN Migdia‘ de TV3, on també ha estat corresponsal a Brussel·les i París, així com redactor de la secció d’Internacional. Anteriorment, havia treballat als informatius de Barcelona TV.

Carles Costa

Carles Costa

TV3

Corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a París i a Londres, durant més d’una dècada. Ha cobert grans esdeveniments com la victòria de Nicolas Sarkozy o la de David Cameron. També ha presentat ‘Trinxeres’ i ‘Els Matins’ de TV3. Ha treballat a Telecinco, TVE, RNE i Onda Cero.

Albert-Benet

Albert Benet

Catalunya Ràdio

Fundador i director de Radiofònics, forma part de la redacció d'Esports de Catalunya Ràdio des del 2001. Anteriorment, havia treballat als Serveis Informatius de Ràdio Barcelona i de RAC1.

Nolis

Oriol Nolis

TVE

Presentador de l”Informatiu Catalunya‘ de TVE. També ha presentat el ‘Telediario fin de semana‘ i els informatius del Canal 24h de TVE.

Boronat

Danae Boronat

BeinSports

Presentadora del programa ‘Xtra‘ de BeIN Sports i conductora de les prèvies i els postpartits de ‘BeIN La Liga‘ i ‘BeIN Champions‘. També ha estat seguint al Barça per ‘Deportes Cuatro‘.

Soler

Bernat Soler

TV3

Cap d’Esports de TV3, és el presentador del programa ‘Hat-trick Barça‘ i narrador dels partits de futbol a la cadena. Té una llarga trajectòria a la ràdio, on ha treballat a Ràdio Barcelona (Cadena SER) i a Catalunya Ràdio. També ha escrit diversos llibres de temàtica futbolística.

Fornós

Edgar Fornós

8tv

Periodista de 8tv, a Catalunya Directe. Ha estat micròfon autònom a les transmissións d''El Barça juga a RAC1'. Abans, també va passar per Barça TV, ha presentat en aquesta cadena diversos espais com l”ADN Barça‘.

Pérez Esquerdo

Xavier Pérez Esquerdo

RAC1

Membre de l’equip de ‘La Segona Hora’ de RAC1, també és guionista de ‘Minoria Absoluta’. També és membre de la junta executiva de la Plataforma per la Llengua.

Rosel

Laura Rosel

8tv

Presentadora del programa '8 al dia' de 8tv. Abans ha estat editora i presentadora de l’informatiu ‘14/15‘ de RAC1, també formava part d”El món a RAC1‘ dirigit per Jordi Basté, i ha presentat les versions d'estiu del ‘Via Lliure‘.

Armenteras

Jordi Armenteras

8tv

Conductor del programa '8 al dia' de 8tv. Abans ha estat sotseditor del ‘No ho sé’ de RAC1, i ha substituït Jordi Basté a l’estiu al capdavant d’‘El Món a RAC1’ i ha estat durant 8 anys el corresponsal de l’emissora a Madrid.

Marc-Guell

Marc Güell

RAC1

Des del 2007, treballa RAC1. Actualment, és editor d'informatius i forma part de l'equip d''El Món a RAC1'. A Osona, ha estat vinculat a diverses ràdios municipals i a TVO. Encara avui col·labora a Ràdio Taradell i Osona.com.

Salvatierra

Isaac Salvatierra

Ara

Excap de l’Ara.cat des de la creació del diari. Abans havia dirigit els informatius de RAC1 i el programa 14/15. També ha estat delegat de l’Agència Catalana de Notícies als Estats Units. Actualment és cap de premsa d’ERC.

elegant_icon

NO T'HO PENSIS MÉS...