Contacta     |     Barcelona    |     Madrid

melero

Helena Garcia Melero

Presentadora del programa "Tot es mou" de TV3, on hi va començar a treballar el 1992. Va presentar el Telenotícies entre el 1992 i el 2004 i després va passar a copresentar "Els matins" amb Josep Cuní. També ha presentat "Els matins" amb Ariadna Oltra, primer, i amb Lídia Heredia, després.

oltra

Ariadna Oltra Martí

Conductora del "TN matí" de TV3, on també ha presentat diversos especials informatius i també "Els matins": primer juntament amb Josep Cuní i després amb Helena Garcia Melero.

jofre

Jofre Llombart

Secretari general de Difusió de la Generalitat de Catalunya. Des del 2019 i fins aquest estiu ha sigut sotsdirector de RAC1 i RAC105. També va ser la mà dreta de Jordi Basté a "El món a RAC1" durant 8 anys. Abans havia treballat, entre altres mitjans, a Catalunya Ràdio i a l’Agència Catalana de Notícies.

albert2

Albert Benet

Fundador i director de Radiofònics, també treballa a la redacció d'Esports de Catalunya Ràdio des del 2001. Anteriorment, havia estat als Serveis Informatius de Ràdio Barcelona (Cadena SER) i de RAC1.

cris puig

Cristina Puig

Presentadora del programa “FAQS” de TV3 des del 2019. A la mateixa cadena va formar part del programa “El club”, presentat per Albert Om. També ha treballat a Ràdio 4, Cadena SER, Cadena COPE, RAC1, Catalunya Ràdio i Televisió Espanyola, on va presentar els programes “59 segons” i “El debat de La 1”.

xavi coral

Xavi Coral

Presentador del “TN migdia” de TV3, on també ha estat el corresponsal a Brussel·les durant 4 anys. Anteriorment, a la mateixa cadena, va presentar el programa d’entreteniment “Divendres”, i també va dirigir i presentar els programes de debat polític “Àgora” i “.CAT”. A més, ha presentat diverses edicions de “La marató” i 7 nits electorals.
Sergi CAballero

Sergi Caballero

Editor i presentador d’"Hora 14", l’informatiu del migdia de SER Catalunya. Abans va dirigir "El Balcó", a la mateixa emissora. Fa 20 anys que està vinculat al món de la ràdio, però també ha desenvolupat part de la seva carrera a la televisió. Actualment també exerceix com a columnista a Nació Digital.
cristinariba

Cristina Riba

Conductora del "TN cap de setmana" de TV3. També ha estat conductora i cap d’edició del Canal 3/24, així com redactora de la secció d’Internacional dels Serveis Informatius de TV3. Ha estat corresponsal a Nova York i ha treballat a la cadena de televisió nord-americana NY1 News / NY1 Noticias. Anteriorment, havia treballat als Informatius i a diversos programes de RAC1.

Perez esquerdo

Xavier Pérez Esquerdo

Membre de "L'última hora" de Catalunya Ràdio. Anteriorment formava part de l'equip de "La primera hora" de RAC105 i "La segona hora" de RAC1 presentat per Quim Morales. També ha treballat a Catalunya Ràdio i a Ona Catalana, a més de col·laborar en altres mitjans com TV3, La Sexta i 8tv.

kilian

Kílian Sebrià

Director i presentador del programa “Catalunya nit” de Catalunya Ràdio des del 2002. Anteriorment, havia estat editor de l’Informatiu del migdia, Cap de la secció de Política, així com director i presentador durant 11 temporades del programa “Sense Fronteres”.

maria xinxo

Maria Xinxó

Periodista de RAC1 des del 2008, on és sotseditora d’“Islàndia” i presenta el programa puntualment, substituint Albert Om. Abans, havia treballat a “8 al dia” de 8tv amb Josep Cuní.

bernat soler

Bernat Soler

Narrador dels partits del Barça a “LaTdT” de Catalunya Ràdio, també ha estat Cap d’Esports de TV3 i narrador i presentador de la cadena. Abans, havia dirigit i presentat el programa “Els millors anys de la nostra vida”, a Catalunya Ràdio.

sique

Sique Rodríguez

Cap d’Esports de SER Catalunya, on dirigeix i presenta el programa “Què T'hi Jugues!” i forma part de les transmissions del Barça a “Carrusel Deportivo”. També ha cobert la informació del Barça i ha presentat els programes “La Graderia” o “Fora De Joc” (Ona FM). A més, col·labora en diversos programes de televisió com “Golazo de Gol”, “La Porteria” de Betevé i “Gol a Gol” de Televisió de Catalunya.

morros

Joan Maria Morros

Cap d’Informatius de RAC1 des del 2008. Abans, també ha estat periodista especialitzat en economia (2000-2004) i guionista d’”El món a RAC1” (2004-2008). Des del desembre de 2019 és degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, d’on en va ser vicedegà (2017-2019).

David balaguer

David Balaguer

Sotsdirector de Radiofònics, col·labora a RAC1 i al canal Esport3. Ha treballat a Ràdio Barcelona, a "El món a RAC1" i als programes de TV3 "El Club" i "Divendres". Ha presentat el "Hat-trick Espanyol" i ha col·laborat en diferents programes de Catalunya Ràdio.

xavier serrano

Xavier Serrano

Veu corporativa de Flaixbac i del canal 3/24, va ser el primer locutor de Flaix FM. Ha col·laborat a la desapareguda Ona Catalana, a RAC1 i a Catalunya Ràdio, entre d'altres. Habitual del doblatge i la publicitat, també és músic i fotògraf. Va començar a la ràdio quan tenia 14 anys.
Quim morales2

Quim Morales

Director i presentador de "L'última hora" de Catalunya Ràdio. Ha conduït "La primera hora" de RAC105 i "La segona hora" de RAC1. També ha treballat a la Cadena SER, M80 i Ona Catalana. En televisió ha estat guionista de "Polònia" i "Crackòvia" (TV3) i presentador de "Catalunya Directe" a 8tv.
montserratrigall

Montserrat Rigall

Periodista dels Serveis Informatius de RTVE des de fa més de 20 anys. Actualment és Directora de Comunicació de RTVE Catalunya. Ha dirigit el programa cultural “Dfiesta” de La 2, ha subdirigit el programa polític “El Debat de La 1”, i també ha fet de presentadora d’Informatius, editora, cap de secció d’Economia i ha dirigit diversos reportatges. Anteriorment, va passar per TV3 i per Ràdio 4.
veronica2

Verónica Soto Villa

Coach, consultora de marca personal i periodista, treballa com a docent fent cursos de reinvenció professional, marca personal i gestió emocional. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, tant a la ràdio com a la televisió: Televisió Espanyola, Tele 5, RAC1, 8TV i Onda Cero.

VOLS FER DE LA COMUNICACIÓ EL TEU OFICI?