Contacta     |     Barcelona    |     Madrid

baste

Jordi Basté

RAC1
Director i presentador d’'El món a RAC1', el programa líder de la ràdio a Catalunya. Ha treballat en mitjans com Catalunya Ràdio i TV3, i ha publicat articles a La Vanguardia, l’Avui o Mundo Deportivo. L’any 2011, va rebre l’Ondas com a reconeixement a la seva trajectòria professional.
carles

Carles Prats

TV3
Editor i presentador del ‘TN Migdia‘ de TV3, on també ha estat corresponsal a Brussel·les i París, així com redactor de la secció d’Internacional. Anteriorment, havia treballat als Informatius de Betevé.
jofre

Jofre Llombart

RAC1

Sots-director d'‘El món a RAC1’ des del 2011, substitueix puntualment Jordi Basté al capdavant del programa líder de Catalunya. Abans havia treballat a Catalunya Ràdio i a l'Agència Catalana de Notícies.

albert2

Albert Benet

Catalunya Ràdio

Fundador i director de Radiofònics, forma part de la redacció d'Esports de Catalunya Ràdio des del 2001. Anteriorment, havia treballat als Serveis Informatius de Ràdio Barcelona i de RAC1.

Armenteras

Jordi Armenteras

RAC1
Periodista de la redacció d'Informatius de RAC1, on ha substituït Jordi Basté a l’estiu al capdavant d’‘El Món a RAC1’ i ha estat durant 8 anys el corresponsal de l’emissora a Madrid. També ha dirigit i presentat el programa 8 al dia’ de 8tv.
Perez esquerdo

Xavier Pérez Esquerdo

RAC1

Membre de l’equip de ‘La Segona Hora’ de RAC1, també ha treballat a RAC 105, Catalunya Ràdio i Ona Catalana. A més, ha col·laborat en cadenes de televisió com TV3, La Sexta i 8TV. També ha escrit el llibre ‘La segona hora fa història’.

xinxo

Maria Xinxó

RAC1

Periodista de RAC1 des del 2008, on forma part de l'equip d'‘Islàndia’ i presenta el programa puntualment substituïnt Albert Om. Abans, havia treballat a ‘8 al dia’ de 8tv amb Josep Cuní.

guell

Marc Güell

RAC1
Treballa RAC1 des del 2007. Actualment, és editor d'informatius i forma part de l'equip d''El Món a RAC1'. A Osona, ha estat vinculat a diverses ràdios municipals i a TVO. Encara avui col·labora a Ràdio Taradell i osona.com.
llimos

Raül Llimós

RAC1 fins el 2018

Periodista de l'empresa Sports&Life, que porta la comunicació de l'exjugador del Barça Andrés Iniesta. Abans, havia treballat a RAC1, on va ser Cap d'Esports de 2011 a 2018 i on va presentar el programa "Primer toc". També participava de les transmissions d'"El Barça juga a RAC1", amb Joan Maria Pou al capdavant.

costafreda

Gerard Costafreda

RAC1 fins el 2019

Periodista de l'empresa Sports&Management, dedicada a la representació de futbolistes. Abans, havia treballat a la redacció d'Esports de RAC1 i també al "Tot gira" de Catalunya Ràdio.

NO T'HO PENSIS MÉS...