Contacta     |     Barcelona    |     Madrid

Gaudeix d’una experiència única i inoblidable!

EDAT

Adreçades a infants de 8 a 16 anys

LLOC

En un alberg de Vic envoltat de natura

DATES

Del 27 al 3 de juliol i del 4 al 10 de juliol

RÀDIO

Acompanyats de professionals de RAC1

L’única proposta d’estada d’estiu amb temàtica centrada en el món de la ràdio
LA RODA DE PREMSA I L’ENTREVISTA
15

Una sala plena d’entrevistadors i un entrevistat. Els nens i nenes es presentaran i respondran les preguntes dels companys. La manera més divertida de conèixer el grup!

ELS JOCS DE LA RÀDIO
IMG_20180517_103731 copia

L’entrenament dels bons comunicadors. Cada matí els professionals fan aquests jocs per seguir en forma: la descripció, els gestos i una gimcana per descobrir el gran secret de RAC1.

LA NOTÍCIA
IMG_20180517_111428 copia

Sortim a buscar la informació, les notícies seran sempre més completes si ens desplacem al lloc dels fets. Durant l’excursió a la Vall de Sau, els nens i nenes buscaran històries per explicar.

EL TEATRE I ELS PERSONATGES
IMG_20180517_120708 COPIA

Seriositat i faràndula. La ràdio té moltes cares i el teatre també en forma part. No hi haurà teló, però els grups representaran una obra davant dels micròfons. Apagueu els mòbils i gaudiu de l’espectacle!

EL PODCAST FINAL
IMG_20180517_120843

Ha arribat el moment. Després d’una setmana preparant el programa, només queda fer-lo davant dels pares, mares i el món sencer!

AVENTURA I LLEURE
sau

Activitats emocionants i dinàmiques, envoltats de natura! A Vic, però també amb desplaçaments curts a les Guilleries i la Vall de Sau, per treure el màxim suc a una zona de Catalunya espectacular.

Us podeu imaginar una manera millor de passar l’estiu?